1 2 3 4 5

Khamis, 16 Ogos 2012

Salam Aidilfitri


Dalam masa beberapa hari lagi, 1 Syawal akan menjelang tiba. Twins Group - Twins Resources Management & Twins One Global di sini ingin mengucapkan Salam Aidilfitri buat semua pihak yang telah menyokong padu Twins Group sehingga kami berada di tempat kami berdiri ketika ini.

Luangkan masa berkualiti bersama keluarga dan manfaatkan Aidilfitri ini sebaik-baiknya. Jangan lupa temujanji kita untuk ke Bengkel Groom Me pada 22 September 2012 (Sabtu) bertempat di Pusat Belia Antarabangsa, Bandar Tun Razak, Cheras.

Salam Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Ikhlas daripada seluruh warga kerja Twins Group.

3 ulasan:

 1. Selamat Hari Raya juga pada team Twins Group yang hebat-hebat. Maaf Zahir dan Batin. Semoga team Twins Group akan terus sukses dan diberkati Allah.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Insya-Allah. Terima kasih juga kepada Aim Zoom Consultancy atas sokongan dan kerjasama yang hebat dan mengagumkan selama ini. Semoga kecemerlangan kita bersama akan terus dipacu dengan lebih cemerlang pada masa hadapan.

   Padam
 2. Insya-Allah. Terima kasih juga kepada Aim Zoom Consultancy atas sokongan dan kerjasama yang hebat dan mengagumkan selama ini. Semoga kecemerlangan kita bersama akan terus dipacu dengan lebih cemerlang pada masa hadapan.

  BalasPadam